About Rebbey


Hej! Här tänkte jag berätta lite om vem jag är och vad jag gör! Jag heter Rebecka, jag är 18 år och brinner för att fotografera. Jag pluggar på Yrkeshögskolan i Göteborg till yrkesfotograf. Det känns pirrigt att äntligen göra det jag vill men också väldigt läskigt. Nu är det liksom på riktigt.

Som person är jag ganska känslosam. När jag började skriva den här bloggen var jag ganska öppen men numera håller jag inne sådana inlägg. Känslorna kommer ut i bilder och ibland kombinerat med vackra musiktexter jag gillar.

När jag gick andra året på gymnasiet åkte jag och min klass till England och pluggade i tre månader. Vi läste en samhällsvetenskaplig linje med inriktning utlandsstudier. En rolig och lärorik upplevelse och jag rekommenderar många att bo utomlands i några månader för att lära sig att bland annat växa upp och ta ansvar.

Så jag hoppas att ni stannar och håller utkik efter fler fina bilder som jag visar upp dag för dag. Bloggen blir bättre för varje dag som går och jag hoppas att ni uppsattar det ni ser och läser. Tack för att ni läser kära ni!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “About Rebbey

 1. Hej Rebecka!
  Jag har tittat runt på dina bilder och vill börja med att säga att dem är helt fantastiska.
  Min bror tar studenten nu i sommar och är väldigt intresserad utav Winnerbäck, såg att du hade helt underbara bilder på honom sedan hans sommarturné 2010. Jag och min brors flickvän (Melinda) har planer på att ge honom en canvastavla med Winnerbäck och undrar om du vill dela med dig av bilderna. Jag har lagt till dig på facebook, du når mig där eller på mailen. Hoppas du är intresserad av att hjälpa till.
  Tack på förhand /Annie&Melinda

 2. Hej! Jag ska skaffa bankkort och vill gärna ha en personlig bild på. Eftersom jag är ett stort fan av Håkan vill jag självklart att han ska pryda kortet. Men nu har jag ingen egenfotad bild med honom och jag kan inte ta någon annan (som t.ex bilden på hans senaste skiva ”Två steg från paradise”) bild eftersom jag inte äger rättigheterna och då kommer de inte att godkänna kortet. Nu undrar jag om jag möjligen skulle kunna få ta någon av dina vackra bilder på Håkan från Rockbjörnen. Tacksam för svar inom kort.
  Ha det bra! :)

 3. Hej Jag heter James och undrar om du behöver modeller någon dag då jag har stort behov av nya bilder. Skulle vara grymt om du hörde av dig Mvh James Jiber

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>