Jag är så trött på alla mail och koder, jag vill ha dig här på riktigt inatt


Österlen, Sweden/July 2011 – Pentax K-5 + Tamron AF 10-24/3,5–4,5 Di-II LD Asph IF

Ligger i sängen och lyssnar på Winnerbäck och Håkan. Inser hur bra svensk musik är och att jag kanske borde bli konsertfotograf. Jag vill få konsertuppdrag och uppleva fantastisk musik samtidigt som jag får göra det jag älskar. Vill ni se alla mina konsertbilder, kan ni klicka HÄR! Så skickas ni till min hemsida. Den där kategorin hoppas jag utöka ännu mer i år! Åh, vad jag längtar till alla konserter som kommer nu i vår och sommar – äntligen! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag är så trött på alla mail och koder, jag vill ha dig här på riktigt inatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>