Det snurrar i min skalle

Igår åkte jag in till Medborgarplatsen där jag träffade Hanna och Sofia! Vi bokade biljetter till Indicious sedan satte vi oss på ett fik där jag åt pannkakor. Hanna hade ritat blodådror på handleden som såg jätteverkliga ut och Sofia hade en vin secondhandväst över sin skinnjacka. Filmen för övrigt var så läskig att jag skrek rakt ut vissa gånger. Tycker dock att om man får se faran/rädslan för mycket i filmen som i denna då man fick se ”spökena” några gånger så blir det mindre läskigt. Bra film och bra slut i vilket fall, se den!

Nu är det det bästa från Håkan Hellström-konserten på Cirkus den 17 april som jag var på, på Svt. Kl 20.00 på SVT NU!!!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Det snurrar i min skalle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>